Julaften!

Hei, i går kom jeg hjem litt seint så jeg lå meg i senga med en gang. Men jeg Mari og mamma var hos onkelene min og feira jul også var bestemor, bestefar, en annen onkel og en tante. Vinspiste ribbe til middagen og det var skikkelig godt! Også når vi var ferdig med og spise middag og dessert, da satt vi oss ned også kom nissen og gjett hvem det var... MEG! Haha, det var ingen som kunne være nissen i år så da måtte jeg, det så domt ut! Også fikk jeg gitar av mamma (kasse gitar) også fikk jeg iPad av pappa, men det var før julaften da for han skulle bort så da fikk vi den litt før. Også fikk jeg masse andre fine gaver og! Også hadde jeg med kamera men det glemte jeg og ta noe bilder med.Syk:(

Nå ligger jeg med iPaden min og er forkjølet:( Jeg var syk i går og, og da hadde jeg feber. Men det er bedre nå bare at jeg er mere forkjølet da. Jeg har ikke så mye og blogge om nå men skal blogge mer siden jeg har blogget såå lite!Vurdering!

Hei, nå skal jeg vurdere Martine (Http://magsen.blogg.no). Jeg har ikke gjort det før men skal prøve så godt jeg kan.

 

HEADER

Headeren er veldig fin men jeg synes du burde ha litt mere vinter/jule header istedenfor.

Terning kast: 4

DESIGN

Du har ganske fint design og jeg liker det veldig godt men kanske litt mer farger i det men jeg synes det var veldig fint!

Terning kast: 5

INNLEG

Du er flink med og skrive og har ikke så mange skrive feil, men det hender jeg ser noe. Noen ganger kan innlegene dine bli litt kjedelige. Du burde blogge med litt flere bilder. Du pleier ikke og bruke smile fjes og det er bra!

Terning kast: 4

HELE BLOGGEN

Du har veldig fin blogg og jeg liker den veldig godt, leser den vær dag. Du har det veldig ryddig og fint på bloggen din.

Terning kast: 5

 

Håper dere likte vurderingen min, var helt erlig!

Q: Likte du vurderingen min?

-Tonje

 
Vinneren!

Den som vant konkurransen om den som skrev mest kommentarer var Martine! Og bloggen hennes heter http://magsen.blogg.no  skal vurdere henne i neste innlegg, det kan hende det blir litt dårlig for jeg har ikke gjort det før men jeg skal prøve så godt jeg kan og så ærlig jeg kan.-Tonje
Juleverksted med Io-Evelina!

I helgen var jeg hos bestemor og bestefar og hadde juleverksted, det var skikkelig gøy! og jeg og Io var litt barnselige så vi lekte med dokker, haha! xD vi er rare!Men ivertfall så lagde vi masse fiiint også lagde vi noen gaver men tok ikke bilde av de for det kan hende noen ser det:O Men her er det noen bilder;)
HahaxDBrukte kankje 1 time på den:P


Her har man det ryddig!

Også tok jeg litt bilder av noen nisse ting i huset, hjett om de hadde mange, tokk ikke bilder av alle da:P Men her er noen ivertfall:Også lagde vi litt pepperkaker og marsipan:Dette var alle tingene vi hadde:

Q: Likte du bildene?

Q: Har du vært på juleverksted?

-Tonje
Bilder!

På lørdag tokk jeg noen bilder med Mari og di ble kuuuuulee!

Q: Synes du bilder var kule?

-Tonje
Konkurangse!

Nå skal jeg ha en konkurangse, og den som komenteren mest får en vurdering og 5 komentarer på bloggen sin! Konkursangsen skal vare i en uke så kom igjen og komenter!

-Tonje
Ny header og design!

Nå lagde jeg en ny header og design og nå lagde jeg headeren selv for Mari (storesøsteren min) har pleid og lage den men nå lagde jeg den selv.

Q: Synes du headeren jeg lagde var fin?

-Tonje
Bilder!

Her er bildene jeg tokk så jeg hadde noe og gjøre.Q: synes du bildene hvar fine?

-Tonje
Kake!

Nå har jeg spist gulrotkake,  liker det ikke sååå mye liker best toppen!Q: Ser det godt ut?

-Tonje