Julekalender!

Jeg fikk julekalender i dag av mamma og det var en kinder kalender, det høres litt barnselig ut men det er sååå gode sjokolader i den.  Her er bilde av julekalenderen.
Q: Har du fått julekalender?

-Tonje
Bilder!

Jeg tok litt bilder så jeg hadde noe og blogge om men her er bildene!Q: Likte du bildene?

-Tonje
Risengrynsgrøt!

I dag til middag fikk jeg risengrynsgrøt og det var godt! Jeg sppiste ikke så mye men hadde spist litt middag før jeg dro på dansing da.

Q: Liker du risengrynsgrøt?

-Tonje
Snart er det 1 Desember! :O

 

Snart er det førtse desember og da blir det julekalender! Og jeg gleder meg skikkelig for vi har sånn gavekalender på skolen og da kan man få gaver som andre har kjøpt! Og trinnet får en ny gutt i klassen og han er fransk. Og det er jo også snart jul så man må jo handle inn gaver og men jeg har ikke kjøpt noen enda da:P Men skal det sikkert. Også har jeg tatt noen julebilder!

Q: Likte du bildene?

Q: Gleder du deg til jul?

-Tonje
må gjøre videod

video:må gjøre videod


Nå er må gjøre videon kommet! Og det to laaang tid! Men den kommer på Io-Evelina sin blogg og.
Må gjøre videon!:D

Må gjøre videon til men og Evelina kommer i dag, viss den ikke kommer er det fordi den tar såååå lang tid;) Men vi skal prøve så godt vi kan og vente 1 og en halv time:P Men den kommer i dag iverfall. så dere må se resten av dagen i dag og viss den ikke kommer er jeg leeeei meg!  M
Video blogg!

Hei, viss du vil se en video gå inn på http://fredagskosmt.blogg.no

 

Q: Så viss du vil gå inn på http://fredagskos.blogg.no og se på en morsom video;)

-Tonje og Martine♥
Må gjøre video!

På fredag eller lørdag skal jeg lage en video sammen med Io-Evelina (smiletre.blogg.no) så gå på bloggen hennes også og skriv komentarer på innlege hennes. Vi skal kose oss! og spise goooodiiis!

SÅ SKRIV KOMENTARER!?
Potoshoot:D

Her kommer det noen bilder jeg har tatt;)

Q: Likte du bildene?

-Tonje
Morsomme bilder! XD

I dag har jeg tatt noen morsomme bilder med forstøelses sak, husker ikke helt hva det heter:P Men ivertfall har jeg vært med lea litt tirdligere i dag og da tok vi noen tulle bilder som kankje skal komme i neste innleg.Haha..XD

Q: Likte du bildene?

Q: Hvar bildene morsomme?

-Tonje
Nytt kamera!:D

Jeg har fått nytt kamera, det var nesten akkurat det samme som det andre jeg hadde bare at det var grått og litt nyere verson;) De i butikken klarte ikk eog fikse det andre kamera, vet ikke hvorfor men det var jo fra japan da så ja:P Men her er bilde av kamera.

Q: Synes du kamera var fint?

-Tonje
Tingene jeg kjøpte;)

Når jeg var på K&H messen kjøpte jeg en ting og fikk to, Her er tingene jeg kjøpte og fikk.

Den kjøpte jeg:D

Det er den samme;)

 

Det er den samme;)


Den fikk jeg;)

Den fikk jeg:DDet er den samme;)

Q: Synes du tingene var fine?

-Tonje
K&h messe og alternativ messe!

Nå har jeg vært på kunt og håndtverk messe og alternativ messe med mamma.

capri sonne

snø!


calzonejuuuul!

det var en svær ting som hang under taket!

jeg var litt stygg der!

Q: likte dere bildende?

-Tonje
Mye blogging! XD

I dag skal jeg blogge mye, jeg har utrolig få lesere så da blogger jeg mer, men jeg skal på Kunst og håndverk messe og alternativ messe i dag og jeg skal dra tidlig og kommer tilbake 5 ellerno. Men når jeg har kommet tilbake skal jeg kankje legge ut noen bilder. viss jeg finner usb kabel til mobilen min da, ellers bruker jeg mamma min sin. Men det er ikke sikkert jeg kan ta noen bilder der men viss ikke jeg kan det tar jeg bilder ute. Sory viss det ikke kommer noen bilder men det kommer sikkert oen i fem tiden;)

 
Heeeeeeei!! God morgen!

Heeeeeeei!! Kamera mitt er på sånn reparering sak for det var egenkli digital kamera og unnervanns kamera men når Mari og jeg tok litt bilder under vann når vi var i mallorca ble det bare plutselig ødlagt, men nå er det i værtfall og reparer seg så jeg tror den er ferdig om ikke lenge. Den kommer sikkert neste uke(tror jeg.) Men jeg savner det sånn! Så når jeg får det skal jeg ta skikkelig mange bilder! Men god morgen da!