forskjølet:(

I dag vokna jeg ti over sju også hosta jeg litt så da vekka jeg pappa. Han lagde varm melk og honning til meg. NAM NAM... Og etter det la pappa seg igjen for han var så trøtt og det er jeg og. Her er to bilder av den varme melken og honningen.


Q: Så det godt ut?

-Tonje
Pølse hund:P

Heeei!  jeg var på google og søkte på halloween også gom det en pølsehund som noen kalder den og det bilde var skikkelig morsom! haha, jeg har litt rar humor men men. Her er bildet.

HAHA...!


Q: Synes du det hvar morsomt?

-Tonje♥
Koser meg med sjokolade, rett i koppen:P

Hei! Haha, nå har jeg dusja, visste ikke helt hva jeg skulle blågge om så jeg hadde lissom nettop dusja så jeg bare tok noen bider. Og nå koser meg med sjokolade rett i koppen. NAM NAM...
Q:Likte du bildene?

Q:Ser det godt ut?

-Tonje♥
Søte lille Nusse

Nå har jeg laget et bilde avkaninen min Nusse og, håper du liker det:)


Q:Likte du bildene?

-Tonje♥
Ny header!

Nå har jeg en ny header, det er ikke sikkert jeg skal ha den så lenge da for det blir lissom kvarte bilde vedsiden av:P


Q:Hva synes du om den nye headeren?

Q:Synes du den forrige hvar bedre?

-Tonje♥
Narnia!

I dag skal jeg se på Narnia kl 18.00 og jeg gleder meg syyykt og Maren skal være rev eller no sånt:P Og fant et bilde på google:P Her er det.


Q:Har du sett narnia før?

-Tonje♥
Er dilla!!

Jeg elsker denne sangen den er så kul!

 


Q: Likte du sangen?

-Tonje
Søte lille Pondus!

jeg har laget et bilde av pondus da den hvar litt liten da men nå har den blitt litt større!  jeg skal kansje lage et av kaninen min nusse og, jeg tok bildene nesten rett før vi fikk han;)  jeg visste ikke helt hva jeg skulle blogge om men så lagde jeg et bilde av Pondus. Her er bildet, håper du liker det.

 


Q: Likte dere bildet?

-Tonje♥
Den som vant VSEN???

For ikke så lenge siden hadde vi Elefanten VS tigeren og den som vant vant var dessvere tigeren som dere som ikke stemte på tigeren, men bra for de som stemte på tigeren:P Her er bide av tigeren.


Q: Så hva synes dere om hvem som vant?

-Tonje