GRATULERER MASSE MED DAGEN EVELINA!<33

GARTULER MED DAGEN IO-EVELINA:D GLAD I DEG OG HÅPER DU FÅR EN KJEMPE FIN BURSDAG OG EN FIN DAG OG MASSE FINE GAVER!



ALLE DERE SOM LESER DETTE MÅ GÅ PÅ BLOGGEN HENNES OGSÅ FOR DEN ER SYYKT BRA!
Link---> http://smiletre.blogg.no/

Håper du får mange hilsner! Og en fin dag:D



Ny header

Nå har jeg fått ny header som mari og jeg har lagd.


Før:)


Etter:D


Q: Hvem synes dere hvar finest?
Q: Likte dere den nye headeren?


- Tonje



Fotoshoot

I går hvar kusina mi vilde på besøk og vi tok noen tulle bilder men jeg er nesten ikke på noen da:P Kusina mi skala overnatte så hun er her i dag og. Her er kødde bildene, ikke ta det seriøst.






















haha xD



Q: Likte du bildene?

-Tonje



Smoothie

Hei igjen, nå nettop lagde jeg en smothie på ca 3 glass. Gidder ikke og si hele oppskriten så lager en vidio senere eller en annen dag da, men da kan det hende jeg lager enn annen, men jeg syns ivertfall den hvar kjempe god men mamma likte den bare litt:PHer er det noen bilder av den.


NAMMM!


Heh..


Den  ser kankje ikke såå god ut men det er den!



HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN LITT LENGER NED DA:D




Q: Har du smakt smothie før?

-Tonje



Stranda

Hei, i dag var jeg på stranda med mamma, jeg bare svømte for det var veldig kaldt, jeg får ikke legget ut noen bilder for kameraet mitt er øtlagt og usp greia til mobilen min er hos pappa tror jeg så jeg fikk ikke tatt noen bilder men det kommer noe neste innlegg.



Q: Hva har du gjort i dag?




-tonje



Fortsettelsen på spørsmåls runden:)

jeg har en fortsettelse på spørsmålsrunden for jeg fikk litt få spørsmål for og ha en video så da må dere skrive mere spørsmål for at jeg skal ha en vidio så SPØR I VEI!:)






SPØR OM DU LURER!

-Tonje



Ukas HOT OR NOT:D

Nå skal jeg ha hot or not for det er det lenge siden jeg har hat. Men nå skal jeg også begynne med og ha det en gang i uken:D Og det jeg skal ha om er Ray ban;)



HOT OR NOT?


-Tonje



Outfit:D

Jeg har har ikke hat outfit før så jeg har det nå.




Q: er du fornøyd med ootfitet?

-tonje



Flettene:D


For tre dager siden tok jeg ut flettene og det ble nesten ikke noe krøller så man så det så vidt. Her er et bilde hvordan det ser ut.


Sånn så det ut først.


Sånn ser det ut nå. Der ser man det ikke da krøllene altsa:P


Her ser man bare litt.



Q: Har du hatt sånne fletter før?
Q: Fikk du krøller?


 -Tonje:D



På hytta til bestemor:D

På fredag var det 50 års brylupsdag til beste mor og beste far også hadde jeg øvd meg til sånn diablo show:P Og de som ville kunne overnatte på hytta dems fra fredag til lørdag men vi overnatta fredag til lørdag og lørdag til søndag. Og på lørdag fanga jeg en frosk også lagde jeg blåbærsyltetøy og gikk tur med en hund som heter Sara.Og på søndan fiska jeg og Bestefar og vi fikk to makreller. også skjørte storesøsteren min en sånn ring etter båten. her er det noen bilder.


50 års bryllupsdag dag.


Bestefar.






Hunden Sara, som jeg gikk tur med.


Blåbersyltetøy, NAM!


NAMINAM


NAMINAMINAM!



Q: Hva har du gjort i helgen?
Q: LIkte du bildene?


-Tonje








  



funny bilder:D

her er det noen web cam bilden som jeg tok med macen til pappa i sta. Hudsk fortsatt at jeg har spørsmålsrunde så spørr i vei!


Meg og Mari i vanned xD


Heh...


Haha:D


HahaXD Der ligner jeg litt på en shiraff XD


Heya..haXD


Her snurrer vi rundt XD haha:D


Helo der, tulla XD


YEAH!


HE....


ÆÆÆÆ! Vi kjører bergodalbane.




Spørsmålsrunde 8D

Nå tenkte jeg at jeg skulle ha en spørsmålsrunde, jeg skal lage vidio til den så KOMENTER!!



Nå er jeg på hytta:)

Nå er jeg framme på hytta selv om heg har vært her ganske lenge da. Men det jeg gjorde etter jeg kom var og bada og det var veldig varmt, også var det en sånn sklie som jeg og Mari sklei på, det var skikkelig moro. jeg har ikke akkurat så mye og skrive om da men det var ivertfall det, og pappa er i butikken nå og kjøper litt godis som vi skal kose oss med til kvelden



Hytta:D

Hei, i dag skal jeg på hytta på Hvaler på en øy som heter Kirkeøy. jeg skal dra snart og jeg har med pcen så jeg skal blogge der og ta noen bilder som jeg skal legge ut kankje. Vi bare leier hytta så vi skal bare ha den i en uke nå.


Q: Har du hytte?
Q: Hva har du gjort i sommer?
Qhar du vært på hvaler før?

-Tonje



Tusenfryd i går:D

I går var jeg på tusenfrid med Io(smiletre.blogg.no), det var kjempe morro. Endelig var jeg over 140 så da kunne jeg ta fler så jeg tok speed monser, den var skikkelig morsom, jeg tok ss/japp vet ikke helt hvordan det skrives så skriver bare ss/japp. Også tokk vi spin spiderden var litt ekkel og kvalmenes.Og vi tok thundeer koster vet ikke helt hvordan den skrivest heller men den tok jeg i fjor da. og vi tok dragen siden det er tre år siden jeg tok den eller noe sånt så da må man jo ta den en gang til:P


Speed Monser:O