mallorca :D

Denne uka skal jeg vere i mallorca altsa til lordag, jeg har kost meg masse og i dag har vi vert paa shopping og mamma har bursdag i dag. Men naa gaar snart tiden ut saa hade.
VG LISTA TOPP 20 :D

I går hvar jeg på vg lista og det var syyykt gøy men jeg kom veldig sent hjem i går så da var jeg veldig trøtt så da fikk jeg ikke tid til og blogge. men det var skikkelig mange bra og når hanna fra tana sang var det veldig morsomt siden alle måtte ta tommelen opp, TIPP TOPP TOMMELEN OPP 8D Og floornights dansa og de var syykt goy men jeg fikk ikke sett så bra siden jeg var så lav så jeg måtte sitte på ryggen til storesøsteren min mari. Og når carpe diem eller hvordan det skrives sang så var det skikkelig mange som tokk hånda opp, det gjorde jeg og egenklig. men jeg husker ikke så veldig mange men alle var kjempe gode.  Kankje jeg kan legge ut en film fra når jeg så på viss jeg klarer.Blogg VS blogg 8D :)

Jeg har tenkt og ha en blogg VS blogg fordi jeg har ikke skrevet noen innlegg på veldig lenge. men det er maimar.blogg.no VS smiletre.blogg.no. OG DET ER IKKE LOV TIL OG STEMME PÅ DEG SELV, OG DET MÅ VÆRE ET NAVN!!!!

Generalprøve :)Hei:)

I dag skal jeg, Maialen, Vilde  og mange andre fra  jeg kjenner  på generalprøve.
 Jeg tror ikke det kommer til og gå så bra siden jeg har gått glipp av noen treninger, Og det blir litt flaut og danse fordi treneren vår skal ikke danse ved siden av senen.
I fjor måtte vi få ekstratrening for vi ikke kunne dansinga helt og vi fikk kake fordi treneren vår synes hun hadde mast sånn på oss.
DANCING IS THE BEST THIN IN THE WORD!!!!!
BLOGGES!
greas 8D

 Hei, i dag har jeg vært på skolen og vi har laget et lite skuespill til avsluttingen.
 vi skal synge sumer nights, og vi skal danse til den;)
 Og den som ble Sandy hvar Martine og Danny ble først stian men han ville ikke så da ble det jakop i C, men så ville ikke han heller så da ble det Markus i A.