TUSENFRYD MED LEA

HEI!

På torsdag var jeg på tusenfryd med LEA. (Trykk på navnet for å komme til bloggen) Vi var der i 5 timer og gjorde masse gøy! Vi tokk masse bilder i troll skogen, hahaXD Har hatt dårlig med blogging men det er så mye andre ting som er så gøy som jeg også må få gjort. Har ikke helder hatt så mye blogglyst. Har også øvd masse med Lea til dansen som vi skal danse på sommer avsluttningen. I helgen skal jeg på hønefoss, og laget vårt skal spille masse kamper som vi skal vinne! Idag har jeg vært og kjøppt noen klær og to par sko så det kommer bilder i morgen eller i dag eller kankje neste uke.// Ikke redigert // bildene er tatt av meg og Lea // canona PowerShot A2200 HD //

 Q; Har du vært på tusenfryd?

 
PHOTO // PURPLE FLOWER

Har ikke redigert mye bare tokk litt mørkere;)

Q; Hva syns du?
TUR MED NUSSE / BILDER (DEL 1)

Hei.

Jeg har vært ute med Nusse, var ute med den i går og. Men Kaninen trenger jo luft ute vær dag da. Jeg tokk utrolig mye bilder. Gadd ikke og redigere dem siden jeg tokk så mange bilder.


Ble veldig uklart bilde.Herregud den har lange tenner!
Q; Hva syns du?

-Tonje
Litt av vært

Heisann!

I går hadde jeg bursdag! Jeg fikk dessvere ikke tatt noen bilder men bare av meg selv:( Hehe. Men de kommer. Også har det vært mye dårlig blogging. Men i dette innleget blir det en opsumering av hva jeg har gjort.

 

I BUTIKKEN MED MAMMA                      29. APRIL-2011

Mamma skulle skjøpe en seng til bursdag gave til meg også fant vi ingen. Men noen dager etter har hun kjøpt en da. Også fikk jeg masse godt!

PHOTO // THE HEART STONE //                    03. MAI-2011
BURSDAGS FEST/OUTFIT                                         07.MAI-2011

Glemte og ta bilder. Evelina tokk noen kjappe bilder av meg før gjestene kom . Også kom Martine også litt før.


PHOTO // EYE //
Q; Hva synes du?

-Tonje