Ny blogg!

Jeg har en ny blogg! Det er:

http://TonjeTC.blogg.no/
Hjem fra Danmark!

I går kom jeg hjem fra Danmark. Vi shoppa masse så det kommer nokk innkjøp og bilder i de neste innleggene. Orker ikke å legge ut bilder akkurat i dag så gjør det vel i morgen. Det vi gjorde hvar å shoppa, bada, spiste på resturanger og så litt rundt.// We ♥ It //Q; Har du vært i Danmark?

-Tonje
DANMARK

Random bilde!

Hei, i morgen tidlig skal jeg kjøre bil til danmark med mamma og søstra mi. Vi skal være borte til lørdag ellerno. Mari skal ha med PC så kankje det blir noe blogging hvis det er nett.

Q;Har du vært/skal i/til Danmark?

-Tonje

Tyrkia/Laaaaang blogg pause

Hei!

Sorry for at jeg ikke har sakt ifra at jeg har hatt en laaaaang blogg pause. Jeg skal legge ut bildene fra Tyrkia, og du kan lese mere og se mere bilder HER, HER, HER, HER. Så jeg orker ikke å skrive alt sammen.
Her har man beinplass.Palmeee!

Også så vi skilpadde, den hvar skikkelig nusslig! Jeg prøvde å gi den et blad også lokta den på det, men han gadd ikke å spise den da. :


Også kjørte vi sånn greie det er på bildene under. Vi kjørte også banan og vannscoter.


Emh....Ja, jeg fikk selfølgelig den minste vesten av alle der da. Fint bilde må jeg si.
Bobble bilder:Q; Har du vært i Tyrkia?

-Tonje
28.mai.2011

Heei!

I dag har jeg ingen planer. Jeg skulle egenkli først på tusenfryd med Sophie, men henne kunne ikke så vi skal det kankje neste helg, er ikke sikkert da, men vi vet ikke helt enda;) Også siden ikke Sophie kunne og jeg hadde så lyst til og dra til Tusenfryd, siden jeg ikke har vært der i år. Da spurte jeg Evelina, også sa jeg atte vi måtte dra 10 siden da måtte mamma kjøre også da kunne hun ikke siden det hvar for tidlig. Så nå har jeg ikke noe og gjøre:( Ops sorry for mye tekst og smiley's. Haha, har ikke bynt med påenge engang. I dag reiner det som bare det, og det er så skipt! Skal snart spise ostesmørbrød, så hade!// PHOTO // REIN // TATT MED CANON POWERSHOT A2200 HD // IKKE REDIGERT //
HEADER?

Hei, jeg vet ikke hvilken header jeg skal bruke. Så dere må velge.

1.

2.


3.

4.


Viss du vil kan jeg bytte farge, det er bare og skrive i kommentar felte;) 

Q; Hvem synes du hvar finest?
BILDER FRA 17. MAI

Har ikke så mye tid. Så får ikke skrevet så mye om hvordan det var i går, men kankje i morgen. Men jeg hadde det kjempe gøy ivertfall.

 


Q; Hva gjort i dag?

Tonje
17. MAI

Hei!!!!

I dag er det 17. Mai. Vi skal gå i toget klokken 13.00 ellerno.  Etter jeg har sett på en sånn forestilling med grevlingen da skal jeg til Bestemor og Bestefar. Det er veldig dårlig blogging fortiden, Men det er mye lekser også må jeg være litt ute også. Og ikke bare og sitte på PC'en hele tiden. Men jeg skal ta med kamera så jeg skal ta mange bilder.


// Google // Uklart bilde


Q: Hva skal du i dag!

GRATTIS MED DAGEN!

-TONJE
Er hos Martine

Q; Hva syns du

-Tonje


Hjemme fra Grotli

Hei, i går kom jeg hjem fra grotli, orka ikke og blogge for vi kom hjem. Vi kom hjem 21:30 eller no også sov jeg i bilen, Haha. Det tar 6 timer og kjøre, blir gal av og sitte i en bil i 6 timer. Men vi hadde fakkel kjøring også. Det er syykt fint og se på! Også var det big jump konkurranse og da var det en som tokk bak lengs salto! Hel syykt, at han tørr!
Det bilde tokk jeg med mobilen. Kamera på mobilen suger! Jeg redigerte bilde på poto shop, men jeg er litt dårlig på det da. God påske forresten, eller det har vært påske men fikk ikke sakt det.

Q: Hva har du gjort i påske ferien


-Tonje
Grotli

Hei, jeg er på et hotell i Grotli nå, blogger fra iPaden. Men jeg er her med bestemor og bestefar, Mari storesøsteren min skulle egenkli være med hun og. Jeg skulle ta noen bilder men glemte laderen til kamerae mitt. Typisk meg! Får ikke tatt noen bilder i dette innlegget, for det funker ikke med iPad.

Q; Hva skal/gjør du i påske ferien?

-TonjePåske!

Hei, vet at jeg har blogget litt lite. Men det er så mye lekser og sånn så har ikke tid til så mye. Men på lørdag da er det påske ferie! Gleder meg! Da slipper vi skolen som er så skjedelig! Men på skolen vår har vi sånn liten forestilling før ferier. Maren, Maialen, Anh Mai og Vilde skal synge. Det er sykt flinke! Også skal jeg og Lea danse, vi skal danse den vi dansa på ukm.  Også skal vi se på en film og spise popcorn, filmen heter lille frøken norge.

//We Heart It♥

  • PS; Husk og stemm på fotokonkurransen!

Q: Hva skal du gjøre på skolen din på fredag?

-Tonje
Designet er ikke ferdig

Hei, skulle bare si at ikke designet er ferdig for jeg skal prøve og lage et selv. Men er litt dårlig. Men jeg skal ivertfall ha dette imens. Sånn at dere vet det.

-Tonje
Kommet hjem fra fotball cup!

Hei,Ista kom jeg hjem fra fotball cup, jeg var så trøtt at jeg la meg og sov. Siden våkna så tidlig i går også hadde vi lesevake dagen før der igjen.! vi vant en kamp av tre. Også fikk vi uavgjort mot ski. Også tapte vi mot Drøbak. Vi fikk ikke noe bokal men en sånn røs bendit hette genser. Også når vi skulle hjem fra fotball cup'en, så satt jeg på med Evelina hjem. Også stoppa vi på macdonals. Skikkelig fast food etter kamper, det er bra!


Q: Har du vært på fotball cup?

-Tonje
PS; Husk fotokonkurransen! Skal snart velge tre bilder!
 

 
Designet er ferdig!

Hei, nå er endelig designet ferdig! Jeg fiksa ganske mye på det så håper dere er forsnøyde!Nå sto det ikke noe tekst der da.

Q: Syns du designet var fint?

-Tonje